Dobrodelen in zabaven začetek šolskega leta v Citycentru Celje

Citycenter Celje je četrto leto zapored z Desetaki obdaril celjske prvošolce. Na prvi šolski dan je namreč kar 480 najmlajših šolarjev v celjskih šolah, ki so prvič prestopili šolski prag, prejelo prav posebno darilo »prvič v šolo«, in sicer Citycentrovo obvestilo, s katerim lahko na Info točki Citycentra prevzamejo darilni bon Desetak za nakup v vseh prodajalnah Citycentra Celje.

Šolačinkarije – dobrodelen dogodek za zabaven in sladek začetek šolskega leta

Maskota Gibi; foto: Citycenter Celje

Citycenter Celje je v sodelovanju z medijsko hišo Novi tednik in Radio Celje ter Rotary klubom Celje pripravil na prvi šolski dan sedaj že tradicionalno dobrodelno prireditev za otroke, ki je potekala pred glavnim vhodom v nakupovalno destinacijo. Poleg sladkanja s palačinkami so za glasbo in ples poskrbeli Tinkara Fortuna, finalisti projekta »Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo« iz Savinjske regije ter plesna skupina Force Celje.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem s predstavitvijo prevračalnika; foto: Citycenter Celje

Otroci so lahko sodelovali v dobrodelnem srečelovu, različnih animacijah v okviru otroškega parka Džungla, se zabavali na napihljivih igralih in se spoznavali z varnostjo v prometu. AMZS Center varne vožnje na Vranskem je namreč predstavljal zanimiv prevračalnik, policisti s PU Celje policijski vozili, Zavod VOZIM pa je ponujal preizkus vožnje z e-skiro simulatorjem.

Organizacijska ekipa; foto: Citycenter Celje

Na dobrodelni zabavi se je s srečelovom in v sodelovanju z oglaševalci medijske hiše Novi tednik in Radio Celje zbralo 1.104,40 evrov dobrodelnih sredstev. Ta bodo prispevala k lepšim trenutkom otrok iz Savinjske regije, saj jim bodo omogočila udeležbo v šoli v naravi in otroških taborih.