BoxSpring postelje z videzom lebdenja tudi na sejmu MOS

BoxSpring postelje predstavljajo velik trend v slovenskih spalnicah in drugod po svetu. Tudi po hotelih jih je zaslediti. A le ena je BoxSpring postelja, ki je trajnostna in bo izdelana po vaših željah glede barve, dizajna in udobja. V živo jo lahko preizkusite med 18. in 22. 9. tudi na sejmu MOS, v dvorani 8.

Le ena BoxSpring postelja je zares prava

To je oblazinjena postelja, ki jo mojstri podjetja Maremico ustvarijo po željah naročnika oz. uporabnika. Od A do Ž. Izbira dizajn, barve, materialov, trdote in ustrezne podpore glede na želje in potrebe naročnika je nekaj, kar ponujajo le najboljši. Med njimi je vsekakor predana ekipa mojstrov in šivilj iz podjetja Maremico.

Oblikovalec slovenske postelje BoxSpring, Valentin Marinšek je glede njenega razvoja povedal naslednje:

Lahko bi rekel, da je BoxSpring postelja nastala spontano. Za to so zaslužni zahtevni kupci, ki si želijo istočasno maksimalno udobje, rešitev nekaterih zdravstvenih tegob, udobje skozi celo noč in čudovit dizajn. Vsi dobro vemo, da je na trgu veliko izbire, a ko pride do konkretnih želja, je ta zares skromna. Na primer, en proizvajalec je lahko dober v dizajnu, ni pa rečeno, da je dober v izdelavi udobja. Spet drugi ima lahko dolge dobavne roke, ker je odvisen od dobave materialov iz držav izven Evropske unije in še bi lahko našteval. Pri nas, v podjetju Maremico, pa je bil od nekdaj glavni cilj razviti posteljo, pri kateri lahko kupec izbira praktično vsak detajl in to dobi v doglednem času.

Na sejmu MOS razstavljeni TOP 3 modeli BoxSpring postelje

Kot so nam zaupali, bodo imeli razstavljene tri najbolj priljubljene modele: BoxSpring postelja z osebnim ležiščem Leticia, vodno posteljo BoxSpring ter lebdečo posteljo BoxSpring Fly.

BoxSpring postelja – postelja z videzom lebdenja

Prav vse BoxSpring postelje navdušujejo s svojo nadstandardno višino vse do 76 cm, kar naredi spalnico zares kraljevsko. Postavljene so na nogicah, ki so skrbno umaknjene stran od oči, da se čim bolj pričara videz lebdenja in lahkotnosti. A le en model tapecirane postelje BoxSpring še posebej pričara videz lebdenja – Lebdeča postelja BoxSpring Fly.

Tako kot pri ostalih modelih BoxSpring postelje, je tudi pri postelji BoxSpring Fly na voljo nešteto veliko barvnih odtenkov oblazinjenja v različnih materialih. Izbira je velika tudi pri dizajnih vzglavnih stranic – od enostavnih linij pa vse do zaobljenih baročnih linij. Prav velika izbira, ki omogoča izdelavo unikatne postelje, navdušuje uporabnike BoxSpring postelje. Med njimi je tudi medijska osebnost, Boštjan Romih:

Pri BoxSpringu mi je bilo všeč to, da se je dalo res čisto vsako stvar zmišljevati, po domače rečeno. Na primer, meni osebno je blazno važno, kakšne so stvari na otip in sem se res nabožal veliko materialov, preden sem prišek do tega, ki je meni najbolj všeč. Potem so tukaj še mnogoteri barvni odtenki in mislim, da pri toliko izbire, ni šans, da ne bi vsak našel res najboljše možne postelje za svojo spalnico.

10 razlogov zakaj spoznati slovensko BoxSpring posteljo v živo
  1. Moderna postelja na ključ je plod slovenskega znanja.
  2. Velika izbira barv in materialov oblazinjenega.
  3. Oblazinjena postelja BoxSpring v sebi skriva kvalitetno ležišče.
  4. Pri ležišču boste lahko izbrali svoje udobje – tudi pri zakonski postelji.
  5. Edina BoxSpring postelja, ki jo boste lahko zaradi njene modularnosti obnovili.
  6. Postiljanje te postelje je hitrejše in enostavneje.
  7. Trend narekuje visoke postelje vse do 76 cm.
  8. Po novem si lahko v spalnici zagotovite videz lebdenja.
  9. Na voljo so nestandardne dimenzije BoxSpring postelje.
  10. Posteljo vam brezplačno varno dostavijo in zmontirajo njihovi strokovnjaki.

Vabljeni na sejem MOS – Strokovno svetovanje pri izbiri BoxSpring postelje

Na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo pomagala pri iskanju vaše sanjske postelje v vzmetnico. Ne le, da je njihova BoxSpring postelja čudovito lepa, tudi izjemno udobna je.

Če potrebujete ideje pobrskajte po njihovi spletni strani in si poiščite navdih iz spalnic uporabnikov, ki so svoje spanje in izgled moderne postelje zaupali Spalnemu centru Maremico.

 

Naročena objava