Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Klemen Klemen

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Celjski mladinski center
  • Kategorije:

Ob zaključku tedna mobilnosti v Celjski mladinski center prihaja KLEMEN KLEMEN!

Karte: https://olaii.com/event/5358/klemen-klemen-x-mcc
Na dan dogodka 10 €

Klemen Klemen, pionir domačega hiphopa, dežurna trnowska in ljubljanska raperska ninja, raper pripovedovalec zgodbe, se po dolgih letih vrača v Celje. Klemnov jezik se še vedno ne samocenzurira in prilagaja trendom in času, marveč ostaja v polju z njegove stvari ustvarjenemu »casio musicu«. Po pestrem koncertnem poletju se vrača poletne nastope zaključuje v Celju.

V MCC-ju bo predstavil svojo kariero osmišljeno preko vseh solističnih plošč. Na sceno ga je pripeljala »Trnow Stajl«, iz katere prihajajo ponarodele »Baraba«, »Still Love Her«, »Leta 1600« in seveda »Keš pičke«, ena največjih, če ne največja domača raperska klasika. Trnow Stajl do danes ostaja najbolj prodajana slovenska raperska plošča vseh časov, na kateri se Klemen ukvarja z lokalnimi barabinskimi trnovskimi zgodbami, poharskimi epopejami, smrtjo in temačnimi zgodbami pa tudi z zabavnimi peripetijami, keš pičkami ter ljubezenskimi izpovedmi. Nadaljevanje »Hipnoza« je prineslo »Komad za lubice« in »Šnopc«, zadnji album »S3P« pa je med hite izstrelil »Ljubezen« in »Keš tipa«. Skupaj s svojo desno roko, DJ SSF-om, ki ga na nastopih spremlja celotno kariero, bosta poskrbela za rapersko-dj-sko kombinacijo kot se šika.

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na celje.info ne odgovarjamo!



Naslednjih 20 dogodkov