Nočni požar hiše, v dveh prometnih nesrečah štirje poškodovani


Ponoči je na vzhodu Savinjske regije prišlo do požara hiše, popoldan pa sta se pripetili še dve prometni nesreči.

Nekaj do druge ure popoldan sta v bližini hotela na Rogli trčili osebni vozili. Na kraj nesreče so odhiteli člani Prostovoljnega gasilskega društva Zreče, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in nevtralizirali razlite motorne tekočine. V nesreči se je poškodovala ena oseba, ki so jo na kraju oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči.

Nekaj čez tretjo uro je do nesreče prišlo še na cesti Laško-Rimske Toplice, kjer so trčili trije avtomobili. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Celje in PGD Laško. Ti so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, odstranili vozila s cestišča in nudili pomoč policiji. V nesreči so se poškodovale tri osebe, ki so jih oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči.

Ponoči pa je prišlo še do požara. Kot poročajo gasilci iz Prostovoljnega gasilskega društva Zibika, je nekaj do druge ure prišlo do požara stanovanjske stavbe v naselju Spodnje Mestinje, ki se nahaja v občini Šmarje pri Jelšah. Na kraj dogodka so odhiteli gasilci PGD Zibika in Šmarje pri Jelšah ter pogasili požar.

Vir foto: FB/PGD Zibika