Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

12. dobrodelna tržnica

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Zvezda
  • Kategorije:

Združeni humanitarni klubi bomo ponovno pripravili izjemen dogodek – 12. dobrodelno tržnico – s svojo ponudbo na stojnicah in s predstavitvijo naše dejavnosti bomo ljudem približali klubska prizadevanja za številne oblike pomoči različnim ciljnim skupinam.

Tudi tokrat bomo »staknili glave« ter poiskali skupni projekt /kar je tudi moto naše združene tržnice/ in združeno zbrana sredstva predali namenu na sami tržnici. Tokrat bomo ponovno prednostno prisluhnili ideji, komu bomo namenili zbrana sredstva, ki jo bodo oblikovali Rotary klubi /vsekakor so dobrodošle ideje tudi vseh ostalih klubov/. Zelo bomo veseli, če bomo uspeli nagovoriti še kakšen klub v regiji, da se nam pridruži na dogodku, saj več nas bo, več bomo lahko ponudili.

Vsa leta smo bili izjemno uspešni in želimo, da nam tudi to leto uspe. Zavedamo se, da bo tokrat potrebno vložiti še več energije vseh nas, da bodo ljudje prišli v mesto ter po svojem občutku in zmožnostih tudi prispevali. Tako že zdaj povabljeni vsi, da povabite na dogodek čim več prijateljev, znancev, partnerjev … le dobra promocija bo privabila ljudi v mestno središče.

Tudi tokrat nas bo podprl Zavod Celeia Celje in Mestni marketing, ki bo povezal to soboto dva pomembna dogodka – našo združeno tržnico ter dogodek »Vince in rolce«, ki ga v mestu organizirajo v času sejemskega dogajanja.

Smo odličen dokaz dobrega sodelovanja, predvsem pa povezovanja članov klubov v mestu in regiji /po naši ideji so se začeli zgledovati tudi drugje po Sloveniji in celo v tujini/.

Ponovno se bomo na enem mestu predstavili klubi, ki delujemo v Celju ter v regiji in združeni prišli med ljudi. Prihajajo zahtevni časi, a mi jim bomo zagotovo vdahnili optimizem, saj smo delovni in srčni!

Posamezniki ne zmoremo prav veliko – združeni zmoremo mnogo!

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na celje.info ne odgovarjamo!



Naslednjih 20 dogodkov