Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

BIO & FIT TRŽNICA

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Mestna tržnica Celje
  • Kategorije:

Celje, 30. september 2024 – V soboto, 5. 10. 2024, bomo na Mestni tržnici Celje pripravili edinstven dogodek BIO & FIT TRŽNICA, ki bo združeval zdravje, trajnost in zabavo. Dogodek v sklopu projekta Živi laboratoriji za Zero Waste bo potekal med 8. in 14. uro.

Na stojnicah bodo sodelovali lokalni pridelovalci ekoloških živil, ki bodo za obiskovalce pripravili okusno »južno«, telečjo obaro iz svežih, lokalno pridelanih ekoloških sestavin. S telečjo obaro in sladkimi palačinkami nam bodo postregle kmečke žene iz Društva podeželskih žena Meta iz Vojnika, znano prosjačo pa Društvo kmečkih žena Rosa iz Laškega.

Za kulturno vzdušje bo poskrbljeno s pestrim programom, kjer ne bo manjkalo glasbenih in plesnih točk lokalnih umetnikov, ki bodo s svojimi nastopi poskrbeli za sproščeno vzdušje in zabavo za vse generacije. Z nami bo Celjska folklorna skupina, plesalci Plesnega teatra IGEN in Plesnega kluba Plac. Ob ”južni” bosta glasbeno spremljavo nudila mlad dinamični duo Jena in Aleks. 

Medtem ko bodo odrasli uživali v ponudbi tržnice, bodo otroci lahko ustvarjalno raziskovali na ustvarjalnih delavnicah in se zabavali z različnimi aktivnimi igrami, ob tem pa jih bo pričakal tudi priljubljeni kotiček za poslikavo obraza. Z nami bo ekipa iz Tehnoparka in Športno društvo BODI FIT.

Ob obisku fotografskega kotička boste lahko ujeli spomine na dogodek in sodelovali v nagradnih igrah z možnostjo osvajanja praktičnih nagrad.

Dogodek je zasnovan z mislijo na naravo in trajnostni razvoj, zato bo ves čas potekala promocija Zero Waste načel. Pridružite se nam in postanite del gibanja za bolj zdravo in odgovorno skupnost.

Kaj bo za okusiti in kaj za doživeti? 

OBARA, PROSJAČE IN SLADKE PALAČINKE (Društvo kmečkih žena Meta in Rosa)

DEGUSTACIJSKI MENI (učenci OŠ Vojnik)

ZABAVNI KULTURNI PROGRAM S PLESOM IN GLASBO

(Celjska folklorna skupina, Plesni teater IGEN, Plesni klub PLAC, Jena&Aleks)

TRAJNOSTNI FOTO KOTIČEK IN GIBALNE DELAVNICE ZA VSAKOGAR

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na celje.info ne odgovarjamo!



Naslednjih 20 dogodkov