Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: analitik, fizioterapevt, zavarovalni zastopnik …


Za vas smo zbrali priložnosti zaposlitve na območju Celja z okolico ter Kozjanskega in Obsotelja. Naša skrbno izbrana ponudba zajema aktualna delovna mesta, ki so lahko vaš ključ do nove kariere.

Preverite, ali med njimi najdete tisto, kar se odlično ujema z vašimi kompetencami in poklicnimi ambicijami. Nastopite korak bližje k svoji idealni zaposlitvi in odkrijte, ali se ravno zdaj odpira priložnost, ki bo oblikovala vašo prihodnost.

IZPOSTAVLJAMO:

Podjetje Elektrosignal vabi k sodelovanju nove člane ekipe, ki si želijo biti del njihove uspešne zgodbe. Več o prostih delovnih mestih v Elektrosignalu si lahko preberete tukaj.

 

Celje z okolico – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

PUŠNIK D&U TRANSPORT v Slovenskih Konjicah zaposli referenta prevozov za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 6. 10. 2024.

AVTO LUKA zaposli samostojno kozmetičarko v Šmartnem v Rožni dolini za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 9. 10. 2024.

AVM MONTAGE v Velenju zaposli samostojnega monterja visokoregalnih avtomatiziranih skladišč za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 10. 2024.

ŽONTA, TRANSPORT, TEHNIČNI PREGLEDI IN SERVISNE STORITVE zaposli zavarovalnega zastopnika v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 26. 10. 2024.

 

Celje z okolico – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

Ministrstvo za naravne vire in Prostor Direkcija Republike Slovenije za vode zaposli analitika v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 9. 10. 2024.

OKROŽNO DRŽAVNO TOŽILSTVO V CELJU zaposli višjega pravosodnega svetovalca v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 16. 10. 2024.

UNIOR zaposli proizvodnega tehnologa v Slovenskih Konjicah za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 4. 10. 2024.

Na FAKULTETI ZA LOGISTIKO Univerze v Mariboru zaposlijo asistenta v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 5. 10. 2024.

TERME DOBRNA zaposli fizioterapevta pripravnika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 10. 2024.

 

Bi tudi vi želeli oglaševati vaše delovno mesto na najbolj obiskanem spletnem časopisu v regiji? Kontakirajte nas: [email protected]

Primeri že objavljenih novic prostih delovnih mest: podjetje INEL, TQ – Systems Slovenija (FTA d.o.o.), Splošna bolnišnica Celje, Podjetje BSH/Kariera, podjetje Enikam, podjetje Sapidum, … S tem, ko naročite novico, vas brezplačno dodamo v rumen okvirček na vrhu te izpostavljene novice, ki navadno doseže nekaj tisoč ogledov.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

EMPERUS MANAGEMENT zaposli trgovskega potnika v Šentjurju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 10. 2024.

Anin Zavod zaposli osebnega asistenta za polovični delovni čas v Šentjurju pri Celju. Čas za prijavo je do 4. 10. 2024.

HOTEL SAVA ROGAŠKA zaposli sobarico v Rogaški Slatini za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 7. 10. 2024.

MTS PLUS v Šmarju pri Jelšah zaposli CNC programerja in operaterja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 11. 10. 2024.

TRANS DE-JUS zaposli voznika tovornega vozila v cestnem mednarodnem prometu v Šmarju pri Jelšah za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 27. 10. 2024.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

ZDRAVSTVENI DOM ŠENTJUR zaposli dr. dentalne medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 8. 10. 2024.

OSNOVNA ŠOLA FRANJA MALGAJA ŠENTJUR zaposli učitelja na razredni stopnji in v oddelkih podaljšanega bivanja. Čas za prijavo je do 3. 10. 2024.

KNJIŽNICA ŠENTJUR zaposli informatika za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 3. 10. 2024.

Se vaše podjetje nahaja na območju Kozjanskega in Obsotelja? Delovna mesta lahko oglašujete tudi na našem portalu Kozjansko.info.

 

Foto: Pixaby