Aktualne zaposlitve v Celju z okolico: področni podsekretar, raziskovalec, strojni vzdrževalec, osebni asistent …


Za vas smo zbrali priložnosti zaposlitve na območju Celja z okolico ter Kozjanskega in Obsotelja. Naša skrbno izbrana ponudba zajema aktualna delovna mesta, ki so lahko vaš ključ do nove kariere.

Preverite, ali med njimi najdete tisto, kar se odlično ujema z vašimi kompetencami in poklicnimi ambicijami. Nastopite korak bližje k svoji idealni zaposlitvi in odkrijte, ali se ravno zdaj odpira priložnost, ki bo oblikovala vašo prihodnost.

IZPOSTAVLJAMO:

Podjetje Elektrosignal vabi k sodelovanju nove člane ekipe, ki si želijo biti del njihove uspešne zgodbe. Več o prostih delovnih mestih v Elektrosignalu si lahko preberete tukaj.

 

Celje z okolico – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Društvo distrofikov Slovenije v Slovenskih Konjicah zaposli osebnega asistenta za krajši delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 11. 2024.

Beontag zaposli strojnega vzdrževalca specialista v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 11. 2024.

Sintal v Žalcu zaposli varnostnika receptorja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 10. 11. 2024.

Modri val zaposli čistilko v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10. 2024.

M – ŽIVIC zaposli skladiščnika v Velenju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10. 2024.

 

Celje z okolico – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo izobrazbe

RGP d. o. o.  zaposli računovodjo v Velenju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 10. 2024.

Zdravstveni dom Velenje zaposli zdravnika specialista otorinolaringologije v Velenju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 11. 2024.

Zavod Republike Slovenije za šolstvo zaposli področnega podsekretarja v Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 22. 10. 2024.

Psihiatrična bolnišnica Vojnik zaposli zdravnika specialista psihiatrije v Vojniku za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 11. 2024.

Skupnost višjih strokovnih šol Republike Slovenije zaposli raziskovalca za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 10. 2024.

 

Bi tudi vi želeli oglaševati vaše delovno mesto na najbolj obiskanem spletnem časopisu v regiji? Kontaktirajte nas: [email protected]

Primeri že objavljenih novic prostih delovnih mest: podjetje Elektrosignal, podjetje INEL, TQ – Systems Slovenija (FTA d.o.o.), Splošna bolnišnica Celje, Podjetje BSH/Kariera, podjetje Enikam, podjetje Sapidum, … S tem, ko naročite novico, vas brezplačno dodamo v rumen okvirček na vrhu te izpostavljene novice, ki navadno doseže nekaj tisoč ogledov.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta do V. stopnje izobrazbe

Celjske lekarne zaposlijo lekarniškega strežnika v Rogaški Slatini za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 19. 10. 2024.

Tegometall zaposli delavca v lakirnici za polni delovni čas v Šentjurju pri Celju. Čas za prijavo je do 10. 11. 2024.

V Hoteli in turizem Rogaška d. o. o. zaposlijo kozmetičarko v Grand hotelu Donat v Rogaški Slatini za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 13. 11. 2024.

Bohor, gostinske storitve d. o. o. v Rogaški Slatini zaposli slaščičarja za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 3. 11. 2024.

1AS zaposli pomočnika v avtomehanični delavnici v Rogaški Slatini za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 9. 12. 2024.

 

Kozjansko in Obsotelje – delovna mesta za VI. in VII. stopnjo

Vilkograd zaposli strokovnega sodelavca za gradbeništvo v Šentjurju pri Celju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 31. 10. 2024.

Varstveno delovni center Šentjur zaposli vodjo zdravstvene nege in socialne oskrbe v Šentjurju za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 25. 10. 2024.

Zdravstveni dom Šentjur zaposli dr. dentalne medicine za polni delovni čas. Čas za prijavo je do 17. 10. 2024.

Se vaše podjetje nahaja na območju Kozjanskega in Obsotelja? Delovna mesta lahko oglašujete tudi na našem portalu Kozjansko.info.

 

Foto: Pixaby