Na Ljubečni pričakali novo gasilsko vozilo (video)


Nov GVC-2 pred gasilskim domom; foto: PGD Ljubečna

Na Ljubečni so v petek pričakali novo gasilsko vozilo GVC-2. Kaj nova pridobitev pomeni za tamkajšnje gasilce, preberite skozi besede predsednika Prostovoljnega gasilskega društva Ljubečna, Aljaža Sajnkerja:

“Ob tej priložnosti se vam v imenu društva in v svojem imenu kot predsednik iskreno zahvaljujem za vašo podporo in udeležbo ob prihodu vozila. Vaša prisotnost nam je pomenila izjemno veliko in še dodatno potrdila, da nas pri našem delu podpirate in cenite našo predanost.

Posebna zahvala gre vsem donatorjem in botrom, ki ste omogočili ta pomemben korak. Hvala tudi vsem, ki se boste morda še odločili za donacijo – vaša podpora je še vedno dobrodošla in potrebna, saj donacije še vedno zbiramo.

Iskreno se zahvaljujemo tudi Gasilski zvezi Celje in Mestni občini Celje, saj brez vaše pomoči tega vozila ne bi bilo. Novo vozilo je za nas velika pridobitev, ki nam bo omogočila še bolj učinkovito pomoč krajanom in širši skupnosti v času potrebe. S sodobno opremo bomo zdaj še bolje pripravljeni pomagati ljudem v najtežjih trenutkih.”

Prejšnji konec tedna so na Ljubečni pripravili ustvarjalni kostanjev piknik s starši:

Preberite tudi:

V okviru jesenske čistilne akcije očistili Celje (foto)