Kaj brati v dolgem vročem poletju? Svetuje Osrednja knjižnica Celje


Vroči poletni dnevi so, na obali ali v globoki senci kje v bližini doma, priložnost, da vsaj za trenutek ali dva odložimo našo pametno napravo in v roke vzamemo kakšno globljo, bolj izpolnjujočo literaturo, zapisano na starem dobrem papirju.

Pa ni potrebe, da gre ravno za Vojno in mir ali Brate Karamazove, če niste ravno ljubitelji ruskih klasikov ali vam težka literatura v poletni vročini na sploh ne sede. Tudi knjige namreč lahko prinašajo razvedrilo, zabavo, prijetne občutke, lahko potegnejo v branje še bolj kot Instagram profil vaših prijateljic.

Da preživite poletje v družbi dobrih knjig, vas vabi Osrednja knjižnica Celje. Pri tem vam želi še pomagati, saj lahko že več kot mesec dni pri njih opazite poletne bralne sezname, ki vam bodo olajšali izbiro in popestrili poletno branje.

Kot pišejo, je v paketku 9 seznamov z različnimi temami. Od morja, olimpijskih iger, kar postaja aktualno prav te dni, pa do  potovanj in do tistih knjig za dušo … Natisnjene sezname najdete na vseh oddelkih knjižnice in na njihovi spletni strani.

Do njih vas pelje tudi spodnja povezava:

Poletni bralni seznami Osrednje knjižnice Celje