Z igralsko kariero zaključuje hokejist celjskega kluba RST-Pellet


Po dolgoletni igralski karieri se poslavlja igralec celjskega hokejskega kluba RST-Pellet Rok Kolar, ki pa bo v klubu še naprej ostal aktiven.

Rok Kolar, ki ima za sabo dolgoletno kariero, se je letos odločil zaključiti svojo igralsko pot. Bolj se bo posvetil službi, še vedno pa bo v klubu pomagal na drugih področjih, kot športni maser in kondicijski trener. Za fizično pripravo igralcev bo pomagal tudi pri mlajših selekcijah, s čimer bo v pomoč celotnemu trenerskemu štabu.

Celjan, sedaj 24 let star, je hokej začel trenirati pri šestih letih, že v času srednje šole pa z ekipo HK Triglav iz Kranja postal državni prvak. Po končani srednji šoli se je vpisal na Fakulteto za šport v Mariboru in svojo igralsko kariero nadaljeval v celjskem klubu, ki je v zadnji sezoni nastopal v mednarodni alpski ligi AHL, v domačem prvenstvu pa osvojil tretje mesto.

V Hokejskemu klubu RST-Pellet Celje so ob njegovemu odhodu iz ekipe zapisali: “Rok, veseli smo, da kljub zaključku igranja ostajaš v naši družbi in verjamemo, da bomo skupaj dosegali super rezultate!”